smartcasual.ro Web analytics

Am sarbatorit 1 decembrie alergand!

Am sarbatorit 1 decembrie alergand!

IMG_8840.JPG

A fost frig! Ger chiar.
Dupa cum am scris cu o zi inainte de concurs , eram pregatit pentru a alerga in zapada. Ma gandeam ca o sa fie greu sa fac fata zapezii afanate de pe aleile din parc.
Insa nu m-am gandit ca o sa alerg pe polei. Am fost efectiv ca o barza. Senzatia era extrem de ciudata, parca alergam prin strachini. Nu stiu daca ati alergat vreodata pe polei si daca exista vreo tehnica pentru o astfel de suprafata. Eu nu m-am priceput iar portiunile cu gheata au reprezentat pentru mine adevarate obstacole.
Pe langa gheata de pe jos, gerul de afara a contribuit din plin la cresterea gradului de dificultate.
Initial ma gandeam sa scot 1h50.
Poate in visele cele mai frumoase šŸ™‚
Am scos 2h10 si mi s-a parut ca am tras de mine.

Insa atmosfera de sarbatoare, muzica de la start (treceam pe acolo din 3 in 3 km), baiatul de la microfon, voluntarul de la zona cu bucla care avea textele la el, oamenii din parc, cei care curatau parcul si scoteau niste dume…..cand ne vedeau si tot ce a tinut de organizare, au facut sa nu simt frigul si sa ma bucur de eveniment.

Nu am participat singur.

Am fost alaturi de colegii mei de alergare cu care imi impart serile din IOR šŸ™‚ si cu care am pus bazele unui club sportiv fictiv šŸ™‚ (deocamdata)

Am fost la noi acasa. Cel putin eu, anul acesta, am alergat peste 500 km pe aleile parcului.

Mie unul mi-a placut! Cu siguranta o sa particip si anul viitor.

De asemenea ii provoc si pe colegii mei sa-si impartaseasca experientele aici.

Smartcasual.ro le sta la dispozitie!

Ce spuneti baieti? Daca nu, trebuie sa dati explicatii in fata consiliului de administratie al clubului de alergare šŸ™‚

Leave a Reply

%d bloggers like this: