smartcasual.ro Web analytics

CINE SUNT?

CINE SUNT?

Cine sunt eu? Sau ce inseamna smartcasual.ro?

 

Numele meu este Sorin Costea. In viata de zi cu zi sunt un ”corporatist” autentic. Cu cravata, badge, target si tot tacamul. Ma ocup de vanzari de aproximativ 20 ani ceea ce inseamna ca, zilnic, creez experiente placute clientilor mei. Poate, din acest motiv, am asteptari mari cand, la randul meu, sunt client.

De obicei sunt putin carcotas si privesc cu un ochi critic fiecare eveniment 🙂  Unii ar spune ca sunt hater de profesie.

S-ar putea sa fie asa. Ma astept sa primesc servicii de calitate si sunt foarte atent la ”value for money” cand particip la un eveniment. Defect profesional probabil.

image

Proiectul acesta a pornit odata cu pasiunea mea pentru miscare, pentru sport si pentru un stil de viata sanatos.Mi-am dorit sa creez un spatiu pentru cei ca mine, pentru corporatistii care fac miscare dupa job. Pentru cei care dupa “meeting-uri”, “deadline-uri” si alte astfel de cuvinte simandicoase si grave se destind urmandu-si pasiunea oricat de tarziu ajung acasa sau oricat de stresanta ar fi fost ziua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Replies to “CINE SUNT?”

Leave a Reply

%d bloggers like this: