smartcasual.ro Web analytics

Gerar versiunea 2.0! Deja-vu?

Gerar versiunea 2.0! Deja-vu?

image

 

Mi se pare mie sau in ultimul timp e o moda sa faci concursuri la care sa limitezi numarul de participanti, sa il prezinti ca un eveniment unic la care, daca prinzi un loc este echivalent cu un castig al premiului cel mare de la loto?

De unde atata aroganta? De ce continuam sa le dam apa la moara?

image

 

Ce-ar fi ca la ora 14.00 sa nu se inscrie nimeni?

Imi aduc aminte ca in alti ani era totul ok. Nu se inghesuia nimeni, nu erau inscrieri cu portia, nu-si facea nimeni griji ca nu prinde loc. Insa daca a functionat la Gerar de ce sa nu facem si la Winter Tri?

Modelul Steve Jobs vad ca prinde. Cu cat iti prezinti produsul ca fiind unul exclusivist si mai greu accesibil cu atat masele o sa-l doreasca mai mult si o sa se bata pentru el.

Daca anuntau frumos acum 1 luna ca dau drumul la inscrieri……si atat, pun pariu ca nu era asa cautat.

Am, asa……., un fel de “deja-vu” si presimt ca se vor epuiza locurile in 7 minute 🙂 . Si vor incepe controversele 🙂  Chiar sunt curios sa vad daca am dreptate.

Asa ca va doresc multa bafta, ceasuri exacte sa intrati chiar la ora 14.00, o conexiune stabila de internet si rugati-va ca organizatorii sa aiba servere puternice 🙂

 

5 Replies to “Gerar versiunea 2.0! Deja-vu?”

 1. salut, personal nu cred sa fie asa. Ei au limitat mereu la gerar locurile pentru ca se inoata in bazin. Nu cred sa se epuizeze ca in cazul gerarului pt ca triatlonu nu e asa accesibil. Sunt de acord cu tine in privinta promovarii, e similara, da-ncearca si ei sa icupe locurile.

 2. Sunt aceiasi organizatori care se ocupa atat la Gerar (nu ma refer la roclub, ci cei care se ocupau de inscriere), cat si la Winter Tri (Smartatletic). La fel era si la People for Sport cu seria Gone Running (limitat la 100 locuri desi se tinea in parcul Tineretului). Citat din regulament de la Gone Running: “Pentru a evita aglomerarea traseului ?i pentru desf??urarea în siguran?? a competi?iei, num?rul participan?ilor este limitat la 100 concurenti.”.

  Este o tactica pe care o folosesc pentru ca le place sa vada cum lumea se bate sa se inscrie in numarul foarte limitat de locuri.

   1. Perfect de acord. Singura abordare corecta e sa nu mai participi unde e clar obiectivul de a pune o taxa cat mai mare profitandu-se de cerere peste oferta limitata.

    La stafeta e cea mai mare bataie de joc: 120 lei de persoana in care primesti:
    tricou, cip, numar concurs, o portie paste, loc bagaje, medalie finisher, cateva alimente si apa

    pentru 5.5 km alergare ? Poti face asta gratuit si e mai putin de o tura de Herastrau.

    pentru 12 km de bicla ? => 2 ture de Herastrau

    pentru 500m inot ? Poti face asta pentru maxim 50 lei la numeroase bazine de inot si ti se permite sa stai si toata ziua daca vrei.

    120 lei e taxa in general de maraton, nu de 5.5k, unde poti alerga fara apa, alimente, tricou, paste, cip sau ceva de gen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: