smartcasual.ro Web analytics

Hai campionul meu!!! by Ionut Stuparu

Hai campionul meu!!! by Ionut Stuparu

Maratonul Reintregirii din 1 decembrie a reprezentat pentru mine a doua participare la o competitie de alergare.
Prima experienta a fost stafeta de la Pleven , amintita si de Vali in articolul lui , unde am avut o experienta foarte placuta.
Am simtit pentru prima data cat de motivanta este competitia , cate bucurii si emotii iti poate oferi un astfel de concurs organizat.
Asadar , cu experienta si increderea in fortele proprii dobandite la Pleven am decis sa particip alaturi de ceilalti colegi la MRNR din 1 decembrie.
Initial m-am gandit sa ma inscriu la semimaraton dar am ales proba de 10 km deoarece inca nu am facut β€œ update-ul β€œ la capitolul pantofi de alergare πŸ™‚ (poate Mos Craciun o sa citeasca acest articol πŸ™‚ )si imi era teama de o accidentare .
Obiectivul fixat pentru crosul de 10 km a fost acela de a avea un pace/km sub 5 min.

untitled3
La start am avut o strategie diferita fata de prietenii mei si anume am ales sa plec printre primii deoarece doream sa fortez in primul km si nu voiam sa fiu impiedicat de concurentii care aveau alte strategii, planuri pentru cursa.
Acest lucru l-am reusit pe jumatate deoarece la portiunile cu gheata am intampinat mari probleme , imi era pur si simplu teama sa nu alunec si sa cad ; asa cum bine spunea Sorin in articolul lui β€œ parca alergam prin strachini β€œ :-).
Totusi , am incheiat primul km cu un timp bun ( 4.25 min/km ) reusind sa scap de zona aglomerata si sa ma obisnuiesc cu β€œ suprafata de joc” :-).

untitled2
Imediat dupa primul km am fost parasit de β€œprietenul” endomondo , care datorita conditiilor meteo, cred eu, a pierdut semnalul GPS.
In urmatorii doi km am fost un pic stresat deoarece nu stiam cum alerg… prea tare , prea incet .M-am linistit dupa prima tura cand am vazut cronometrul oficial care arata 15 min , un timp bun pentru mine .
Cu ajutorul incurajarilor venite dinspre zona de start , atat de la MC-ul evenimentului dar mai ales de la fiul meu ,ajuns intre timp pentru a ma incuraja strigandu-mi β€œ Hai campionul meu! ” πŸ™‚ am reusit sa mentin acelasi ritm bun si pentru celelalte doua ture ramase.

untitled1

Am terminat al 16-lea din 99 de participanti la proba de cros 10km cu un timp de 46’13” ( la doar o secunda de locul 15) πŸ™‚
Oricum ,un rezultat foarte bun pentru mine .

Vreau sa-i felicit si pe colegii mei pentru rezultatele obtinute , in special pe Vali pentru rezultatul foarte bun de la semimaraton.
Bineinteles felicitari si RO Club Maraton pentru organizarea evenimentului , o atmosfera foarte frumoasa , de sarbatoare .

untitled

De asemenea , vreau sa multumesc colegilor care mi-au insuflat dorinta de a participa la astfel de evenimente

Leave a Reply

%d bloggers like this: