smartcasual.ro Web analytics

Maratonul Vinului 2013 – Urlati Prahova

Maratonul Vinului 2013 – Urlati Prahova

Cei ce organizeaza Maratonul Vinului au anuntat data concursului de anul acesta. Va fi duminica, pe 9 iunie.

Era de asteptat sa mute concursul in iunie. Anii trecuti s-a tinut in mijlocul lunii iulie, intr-o atmosfera de cuptor, la 42 grade la umbra. A fost un maraton care iti testa limitele, nu neaparat fizice ci si psihice. Efectiv, aerul pe care il respirai era fierbinte. Apa cu care te hidratai era calda. Niciun pic de umbra, mult praf si urcari succesive, care te scoteau din minti.

Nu am avut curajul in niciun an sa ma inscriu la traseul lung.

Una peste alta, concursul este de anduranta. Eu l-as recomanda (mai ales traseul lung) unor biciclisti care au la activ cateva maratoane.

Daca e prima competitie la care vreti sa paricipati, v-as sfatui sa incercati intai maratonul de la Comana (atentie deoarece are probleme de organizare) sau Prima Evadare (doar in cazul in care nu ploua).

Sa speram ca vremea va fi prietenoasa anul acesta si va face din Marvin 2013 un concurs frumos.

Ca sa va faceti o idee atasez o poza din concurs. Ma apropiam de un punct de hidratare, situat in plin soare, protejat doar de o umbrela, cu apa clocita si banane fierte. Eram insa ca un ratacit prin desert care vede o oaza. Nu mai suportam cureaua de la casca, buzele erau uscate si parca nici nu mai vedeam bine (se poate sa fi fost si din cauza prafului depus pe ochelari 🙂 )

In plus, fiind primul concurs la care foloseam SPD-uri, ma tavalisem de vreo trei ori pe jos.

photo

 

 

Ca si concluzie, imi place ideea de 9 iunie


Uncategorized

Leave a Reply

%d bloggers like this: