smartcasual.ro Web analytics

Revin usor, usor!

Revin usor, usor!

Dupa o pauza generata de o raceala puternica si de cateva deplasari in interes de serviciu incerc sa revin si sa recuperez timpul pierdut 🙂

 

Astfel in week-end-ul ce tocmai a trecut am participat la Rocket Bike Fest in padurea Cernica la categoria Family.

Ce sa zic? Nu au fost mari diferente fata de anul trecut iar “over all” experienta a fost una placuta. Ar fi fost bine ca modalitatea de cronometrare sa fie alta astfel incat sa permita copiilor sa se bucure de traseu in totalitate. Trebuiau efectuate doua ture de cate 4 km, insa foarte multi copii nu au mai apucat sa faca tura a doua deoarece organizatorii au inceput sa-i opreasca dupa ce primul concurent a trecut linia de finish.

Fiind o categorie destul de vasta ca si varsta (6-14 ani) diferentele de valoare si forta sunt enorme. E normal ca un copil de 14 ani sa pedaleze si sa termine traseul mult mai repede.

A existat si un moment haios cand Andy, care are 7 ani, a castigat la tombola un bax de bere :).

Nefiind prezenti premiul a fost redistribuit.

In acelasi timp, problemele de cronometrare au fost destul de numeroase. La cortul tehnic era o coada mare de numultumiti.

Chiar daca au existat cateva scapari ale organizatorilor, ne-am simit bine si probabil la anul, cu mai multa atentie din partea organizatorilor, va fi mai bine.

O sa fie o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere sportiv. E si normal pentru ca se termina vara si se vor opri toate activitatile outdoor.

Astfel, eu voi participa pe 28 sepembrie la Pleven Friendship Marathon in Bulgaria. Inca se mai pot face inscrieri. Am emotii pentru ca este prima mea experienta la un concurs de semi maraton. Am mai alergat 21 km dar nu la un concurs. Sper sa-l termin cu bine. O sa povestesc in detaliu experienta mea, mai ales ca smartcasual.ro este partener media pentru acest eveniment.

 

Pe 5 octombrie se va desfasura Bucharest International Maraton in Piata Constitutiei. Deci, la o saptamana dupa semimaraton va trebui sa fac fata in cadrul stafetei Green Team. Noroc ca voi face doar 10 km 🙂

 

Mai sunt cateva competitii la care ma bate gandul sa particip dar ma gandesc ca poate este prea mult pentru primul an in care alerg.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: