smartcasual.ro Web analytics

Scriu si de bine, da?

Scriu si de bine, da?

Chiar daca nici mie nu imi vine sa cred, cateodata, las “hatereala” deoparte si sunt pozitiv. šŸ™‚
Stiti vorba aia cu publicitatea? Pozitiva, negativa…nu conteaza! Important e sa vorbeasca lumea de tine šŸ™‚

Nu ma ghidez dupa asta, dar, ce sa fac daca imi vin “servite” subiectele si parca imi sar in fata? šŸ™‚
Mi-am dat seama astazi ca sunt considerat un fel de hater de serviciu. Un carcotas notoriu care cauta nod in papura šŸ™‚
Am realizat asta cand, la coada la cabina selfie, cand Vali si Ionut incercau sa ma convinga sa plecam pt ca era frig si coada mare, cineva i-a spus lui Vali sa ma lase sa fac poza pentru ca altfel o sa scriu de rau šŸ™‚ šŸ™‚ šŸ™‚

De asemenea, pe traseu, m-a intrebat cineva daca totul e ok sau daca am observat ceva in neregula.

Bine….poate din cauza asta….sau asta….sau poate chiar asta? šŸ˜€

Si acum serios. Pot fi si pozitiv si sa scriu de bine.
Uite! De exemplu astazi o sa scriu despre Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc din Parcul IOR, competitie desfasurata de ziua nationala pe 1 decembrie.

Cu toate ca imi mentin parerea ca taxa e mare šŸ˜‰ pentru o alergare in parc (am platit cat Maratonul International Chisinau si Maratonul Prieteniei Pleven la un loc), a fost un eveniment placut si o modalitate inedita de a incepe o zi de sarbatoare.

Avand in vedere ca alergam de 2 ani in IOR, ne-am intalnit cu multi cunoscuti. Alergatori consacrati sau amatori dornici de afirmare, cu totii ne-am simtit bine. Cam asta a fost “feeling-ul” general.
Tricou frumos, punct de alimentare generos, sarmale calde si bune, bomboane raw vegan interesante si o cabina de selfie (colegii mei nu m-au lasat sa fac poza din cauza de vant puternic si lene de stat la coada šŸ™‚ )

Mi-a placut ca startul a fost dat de Marius Ionescu. Nu ma chinui sa spun cine este. Ma gandesc ca, daca cititi articolul si sunteti aici, stiti cine e.
Chiar daca ne-am cunoscut virtual initial si apoi ne-am vazut pe la cateva alergari, ma incurajeaza ca un prieten vechi. Si de voie, de nevoie, de rusine mai mult šŸ˜€ trag tare de fiecare data cand il vad.

Asa ca, uite! Sunt pozitiv! Mi-a placut la MRNR! Bine….putea sa fie taxa mai mica….dar na! Nu poti sa le ai pe toate! šŸ˜‰

Glumesc! A fost super! Ia uite cate zambete am pus in articol šŸ˜€

Felicitari Ro Club Maraton si tuturor voluntarilor care au facut ca evenimentul sa fie unul exemplar.

Urmeaza acu’ Gerar! Tare imi e ca se duce naibii pozitivismul meu šŸ™‚

Dar pana atunci…..sa aveti un sfarsit de an excelent si sa ne vedeam sanatosi in 2016!
Cum unde? Tot aici pe smartcasual.ro šŸ˜‰

Aaaaa! Si am avut o medie de 5:13! Rezonabil zic eu in conditiile in care trebuie sa scot 5:00 la Gerar sa nu il fac de ras pe EmilianĀ šŸ™‚

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: