smartcasual.ro Web analytics

Semimaraton Portile Deltei – editia II – 20 septembrie 2015.

Semimaraton Portile Deltei – editia II – 20 septembrie 2015.

Semimaratonul “Portile Deltei” ce se va desfasura la Tulcea pe 20 septembrie a ajuns la cea de-a doua editie.

Smartcasual.ro este partener media al acestui concurs organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Tulcea in parteneriat cu Primaria Tulcea si Asociatia Judeteana de Atletism Tulcea.

Noi consideram ca, acest concurs de sosea, desfasurat intr-unul dintre orasele importante din tara reprezinta un antrenament mai mult decat util pentru Maratonul International Bucuresti.

De asemenea, in cazul in care nu ati fost in Tulcea, poate cu ocazia acestui concurs il vizitati in alergare, de vreme ce traseul acopera o parte importanta a orasului.

Pentru cei familiarizati cu Tulcea gasiti aici, pe pagina organizatorilor, o descriere a traseului si a punctelor importante de pe acesta.

Noi, Smartcasual Running Team, nu vom rata ocazia sa bifam acest concurs, mai ales ca, dupa cum spuneam mai sus, ne pregatim intens pentru Maratonul International Bucuresti din octombrie.

Puteti participa la probele de semimaraton, stafeta 4 x 5,2 km si la cursa populara de 5,2 km. De asemenea exista si o cursa destinata copiilor. Acestia pot alerga 1 km.

Nu in ultimul rand, precizam ca aceasta competitie beneficiaza de sprijinul, in calitate de director al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, doamnei Elena Fidatov, care, printre multe competitii castigate, a fost campioana mondiala la semimaraton in anii 1994 si 1995 si campioana europeana la cros in 1994, 1995, 1996 si 1997.

Un specialist mai potrivit pentru un astfel de concurs nici ca se putea 🙂

Deci…..reteta perfecta pentru a avea parte de o experienta inedita, de un concurs frumos de sosea si de o vizita intr-un oras care este poate prea putin promovat.

Ma multe detalii si cum sa va inscrieti, puteti gasi pe pagina organizatorilor.

Oricum noi va tinem la curent si cum aflam ceva nou……hop va anuntam si pe voi.

Spor la antrenamente si ne vedem la Tulcea pe 20 septembrie!

 

3 Replies to “Semimaraton Portile Deltei – editia II – 20 septembrie 2015.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: