smartcasual.ro Web analytics

“Spiritul a invins materia” – citat dintr-un clasic :)

“Spiritul a invins materia” – citat dintr-un clasic :)

Nu aveam cum sa nu scriu despre subiectul zilei. Pe orice canal tv, in orice ziar, pe fiecare site, Steaua este capul de afis.

E normal. Au facut un meci frumos, s-au calificat, au eliminat Ajax. Merita.

Lectia predata de Steaua celor de la Amsterdan nu a fost o lectie de fotbal. A fost o demostratie de atitudine, de ambitie si entuziasm.

Au demonstrat ca atunci cand ai atitudinea corecta, esti condus de ambitie si entuziasm poti realiza lucruri ce aparent par imposibile.

Pana si Gigi Becali a scos o fraza frumoasa, chiar daca probabil nu i-a prins subtilitatea “spiritul a invins materia”:)

Merita felicitari acesti baieti. Am invatat ca nu conteaza cati bani castigi, ce conditii de antrenament ai, ce masina conduci, care e cota de piata. Am invatat ca daca te dedici 100% lucrului pe care il faci, nu are cum sa nu-ti iasa.

Trebuie doar sa vrei.

Insa cred ca eroul principal este Reghe. Pe langa metode de antrenament, scheme, tactici, strategii, in primul rand trebuie sa construiesti o echipa. Cand spun echipa nu ma refer la niste oameni pusi alaturi. Trebuie sa fie uniti, sa fie o familie, sa fie deschisi unul cu altul.

reghe_vrea_ca_steaua_sa_nu_s_eprezinte_la_meciul_cu_ajax

Ii motiveaza, crede in ei, lucreaza la moralul lor, intretine o atmosfera propice performantei, nu e agresiv..

In plus, se vede ca sunt ca o familie.

Pot parea deplasat si poate inca sub influenta jocului de aseara, insa l-as propune pe Reghe sa tina cursuri de management managerilor din multinationale.

Cu mana pe inima spun ca ar avea mult de invatat de la el.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: