smartcasual.ro Web analytics

Am fost si la Gerar!

Am fost si la Gerar!

Jur ca nu stiu ce sa scriu! Motivul principal pentru care am participat la Gerar si pentru care am platit cei 120 lei taxa a fost sa vad ce este asa special la acest concurs de se calca lumea in picioare sa prinda loc.
Faptul ca anul acesta au ramas locuri libere pana aproape de ziua cursei mi-a dat raspunsul.
Dar cum deja platisem si echipa era facuta…..am zis sa ma duc sa ma bucur de alergare alaturi de prieteni pentru ca pana la urma la asta se rezuma acest concurs. Sa alergi in echipa, sa te sincronizezi cu colegii tai, sa tragi tare sa poti tine pasul cu ei sau sa incetinesti cand unul nu mai poate.

image

Hai sa spunem ca am platit pentru a avea aceasta experienta!

A fost o alergare normala pe aleile unui parc. Nimic special, nimic deosebit, sa spunem, de Maratonul Reintregirii Neamului din IOR sau de Crosul Padurii din Tineretului.

IDENTIC!
Insa, raman la parerea mea ca pentru o alergare in parc este suficienta o taxa de maxim 50 lei.
Nu ma intereseaza ca am avut in pachet o caciula care costa 100 lei. Poate nu vreau sa dau 100 lei pe o caciula. Mi se pare foarte mult si nu cred ca e asa speciala.
De asemenea nu cred ca este eficient sa ai un tricou in pachetul de concurs. Imi cumpar singur echipamentul, nu am nevoie de tricourile de calitate foarte slaba din pachetele majoritatii concursurilor.
Asa ca….over all a fost o experienta placuta si cu siguranta merg si la anul daca taxa va fi de maxim 50 lei.

Deci stau acasa sau “bandit runner” 🙂

P.S. Nu scriu despre cursa, organizare si alte chestii din astea. Veti gasi cu siguranta review-uri de cursa gramezi scrise de blogarasii de casa pe genul “feeling great @Gerar”

7 Replies to “Am fost si la Gerar!”

 1. Atmosfera !!!
  Asta m-a atras anul trecut si anul asta la Gerar !
  Tipul care sufla in vuvuzela,la intrarea dinspre Splai,si spunea “Lasa vorba si alearga!”, grupul din capatul dealului, de la intrarea dinspre Iuliu Maniu care te incurajau pe acorduri de muzica populara, pustoaicele din coltul Bibliotecii care te atentionau “Ai grija la gheata!”, tipa cu microfonul de la start care striga numele sau numarul echipei care treceau prin poarta la fiecare tura. Toti au stat pe pozitii minim 2 ore.
  Mai adaug tratatia care a existat si dupa cursa, in zona “vestiarelor”.
  La MIB, Semimaraton Petrom si Crosul Padurii nu am intalnit atmosfera asta (nu stiu cum e la MRNR).
  Probabil stii ca anul asta au dublat nr participantilor la Gerar.
  Cred ca, in afara de atmosfera, oamenii au mai venit la Gerar pentru ca e o cursa atipica prin faptul ca tb sa te raportezi la ceilalti doi coechipieri si mai exclusivista (nu toti alergatorii adora sa alerge in miezul iernii).
  Daca 120 lei/kitul de participare iar altceva nu te-a gadilat pozitiv te inteleg. Pentru mine taxa de participare raportata la kit nu e intotdeauna relevanta.

  1. Pai poate e strategie. Articolele frumoase si seci nu mai atrag trafic. Si m-ai platit sa fiu carcotas sa arunc controverse pe net. E un scenariu plauzibil nu? ?
   Serios acum. Eu sper din tot sufletul sa nu fie luat nimic personal. E doar o parere. Nu zic ca e rau sau bine. Asa mi se pare mie. Toata tevatura asta nu face bine organizatorilor. Am un prieten bun care este implicat in organizarea unui concurs de anvergura. Si mi-a zis: e business. Si zau de nu il sprijin si “cumpar” de la el. Problema e ca pozitionarea asta cu “aducem bani de acasa” (exagerez) nu e ok. Mi-ati fi inchis gura si mie si altora cu: e business-ul meu si atat costa timpul meu. Simplu! Spor. Sper sa stam intr-o zi la cafea sa vorbim mai multe.

   1. Daca ma suparam asa repede ajungeam la nebuni dupa atata timp :))
    Pentru mine nu e inca un bussiness, as putea ca e poate o profesie liberala. Asta pentru ca nu am angajati, nu am sediu. Chiar si asa am spus mereu ca organizarea de evenimente trebuie sa fie un business si nu am inteles nicioadata de ce unii oameni dau o conotatie negativa acestui lucru.

    1. Super. Pai in cazul asta eu iti doresc bafta si sa iti iasa proiectele. Sa fie profitabile, sa ai “clienti” astfel incat sa poti sa organizezi in continuare. Daca iesi in pierdere la un moment dat trebuie sa te opresti. De aceea si eu sustin si mi se pare normal sa fie business. Daca este insotit si de caritate cu atat mai bine. Dar caritate simpla…..nu e sanatos pe termen lung. Spor

Leave a Reply

%d bloggers like this: